Midsommerfest d. 22/6 2017

Besøg af Biskop Henrik Stubkjær til midsommerfesten på Højbo.

Dagen startede med småregn.  Til middag fejrede vi en beboers fødselsdag med fællesspisning, hvor vi fik hendes livret stegt flæsk med persillesovs og danske jordbær med fløde, det kunne ikke blive mere dansk. J

Det klarede op til dejligt vejr hen over middagen og mange havde taget imod invitationen til at komme og fejre midsommer. Vi startede aftenen med Højbo sangen, hvorefter Biskop Henrik Stubkjær takkede for at måtte komme. Han fortalte om midsommerfestens historie og knyttede historien sammen med næstekærligheden. Samtidig fortalte han små historier så man kunne se sammenhængen til ovennævnte.

Herning Folkedansere mødte talstærk op med de flotteste dragter og et festlig humør. De dansede så sveden kunne ses på panden.

Køkkenet stod klar til at sælge pølser og brød, vand og øl.

Da vi alle havde hygget os ved bordene både ude og inde, gik vi ned til bålet. Kim fik godt gang i det og det knitrede godt, vi sang midsommervise og de danske sange som hører sig til.

Tilslut spillede spillemændene et par ekstra sange.

 

 


EN HOLDNING TIL OMSORG

Lydhør omsorg med nærvær og varme - altid med afsæt i det enkelte menneske, dig som beboer, dit liv, dine ønsker og behov.